Prikazano svih 7 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PS4 Persona 3: Dancing in Moonlight (VR compatibile)

7,499.00 RSD
Suočite se sa misterioznom Velvet Room rezidencijom, gde ste primorani da izvodite performans. Proverite svoje ritmičke sposobnosti na zabavi i izdominirajte na sceni. Igra ima VR sadržaj.
Zatvori

PS4 Persona 5: Dancing in Starlight (VR compatibile)

7,499.00 RSD
Suočite se sa misterioznom Velvet Room rezidencijom, gde ste primorani da izvodite plesni performans. Proverite svoje ritmičke sposobnosti na zabavi, izdominirajte na sceni i osvojite srca. Igra ima VR sadržaj.
Zatvori

PS4 Persona Dancing: Endless Night Collection (VR compatibile)

11,999.00 RSD
Proverite svoje ritmičke sposobnosti na zabavi i izdominirajte na sceni. |PS4 Persona Dancing: Endless Night Collection sadrži igre: Persona 3: Dancing in Moonlight, Persona 5: Dancing in Starlight, & Persona 4: Dancing All Night! Igra ima VR sadržaj.
Zatvori

PS4 Valkyria Chronicles 4 Launch Edition

7,499.00 RSD
To je bila bitka. Ali to je i mesto gde smo odrasli. 1935. godina, evropski kontinent je podeljen na Federaciju i Imperiju. Dok vojska Imperije dominira nad istokom, vojska federacije pokreće operaciju Severni krst. Ovo je slatko-gorka priča o teškom odrastanju, kroz pobede i poraze, mladići pokušavaju da se izbore sa haosom bitke u kojoj su se zatekli.|Launch izdanje sadži:|- Igru;|- Ragnarok stiker.
Zatvori

XBOXONE Shining Resonance Refrain Draconic Launch Edition

6,499.00 RSD
Dinamična i uzbudljiva real-time borbena akcija. Igrajte u ulozi Zmaja, boreći se sa velikim brojem neprijatelja. Svi DLC-ovi su uključeni.
Zatvori

XBOXONE Valkyria Chronicles 4 Launch Edition

7,499.00 RSD
To je bila bitka. Ali to je i mesto gde smo odrasli. 1935. godina, evropski kontinent je podeljen na Federaciju i Imperiju. Dok vojska Imperije dominira nad istokom, vojska federacije pokreće operaciju Severni krst. Ovo je slatko-gorka priča o teškom odrastanju, kroz pobede i poraze, mladići pokušavaju da se izbore sa haosom bitke u kojoj su se zatekli. Launch izdanje sadži: - Igru; - Ragnarok stiker.