Prikazani svi od ukupno 10 rezultata

Show sidebar

PS4 Catherine Full Body

2.999 RSD

Bogatiji, zaobljeniji, sve složeniji. Očaravajuća priča o nagrađivanoj Catherine iz 2011. godine vraća se u Catherine: Full Bodi. Naš neodlučni glavni junak, Vincent, bio je sa dugogodišnjom devojkom Katherine pet godina. Ali umesto da napravi sledeći korak u braku, Vincent se nađe u vezi sa provokativnom plavušom bombom, Catherine! Bačen u nesklad zbog svoje sopstvene nevernosti, on nalazi utehu u nevinoj Rini - dodatno usložnjavajući stvari. Dodajući Vincentovu dilemu, počinje da ima noćne more koje ga prisiljavaju na uspon za njegov život ... Hoće li preživeti kušnje i nevolje ljubavi ili će pasti u iskušenja?

PS4 Judgment – Day 1 Edition

2.999 RSD

Godinu dana nakon incidenta sa 10 milijardi jena, Kazuma Kiriu počinje graditi miran život sa Harukom Savamura. Odstranivši ga, ubistvo preti da će izbiti u žestokom ratu između klana Tojo i saveza Omi. Kiriu, Zmaj od Dojima, mora putovati u Sotenbori u Osaki u pokušaju da postigne mir između rivalskih klanova, ali Riuji Goda, poznat kao Zmaj od Kansaija, neće se zaustaviti ni na čemu, da bi dobio svoj rat. U ovom svetu može biti samo jedan zmaj.

PS4 Persona 5 – Royal

7.499 RSD

Persona 5 Royal dolazi u pakovanju sa novim likovima, neprijateljima, pričama i lokacijama i novom mehaničkom kukom za hvatanje za neprimetni pristup u arene koje nikada niste videli. Istražite Tokio, otključajte nove Personas - demone iz tamnica kao iz snova koji će se boriti za vas. Podesite svoju ličnu Thieves Den, otkrijte novu dimenziju priče, uvodne scene, alternativne završetke i još puno toga.

PS4 Yakuza 6: The Song of Life Playstation hits

2.499 RSD

U Jakuzi 6, Kazuma Kiriu će saznati tačno koliko su ljudi spremni žrtvovati za porodicu - bilo da su te veze krvlju ili vezom - kad istraži niz senki događaja koji uključuju one koje drži najbliže svom srcu. Svež od trogodišnje zatvorske kazne, stariji i iznemogao Kiriu saznaje da je njegova surogata ćerka Haruka nestala iz sirotišta o kome brine. Staza ga vodi do starog kamenoloma u Kamuročuu, gde otkriva da ju je udario automobil i da sada leži u komi. Da stvar bude još gora, Kiriu saznaje da Haruka sada ima sina o kojem mora paziti. Sa bebom u ruci, Kiriu putuje u primorski gradić Onomichi, Hirošima da otkrije istinu o Haruki, njenom sinu, i zloslutnu tajnu koju grade jakuze Hirošime .

PS4 Yakuza Kiwami

2.499 RSD

Yakuza Kiwami predstavlja osveženi remake prve Yakuza igre. Pored grafičkih, igra donosi i brojna druga poboljšanja u vidu gameplay-a. Uverite se zašto ovaj naslov, do skora ekskluziva za Sony, ima toliko fanova širom sveta. Nije slučajno nazvan i "japanski GTA".

PS4 Yakuza Kiwami 2 Playstation Hits

2.499 RSD
Little Nightmares II je napeta avantura u kojoj igrate kao Mono, mali dečak koji je zapeo u svetu koji je iskrivljen zlim emitovanjem. Zajedno sa svojim novim prijateljem Six on kreće na putovanje da otkrije izvor ovog misterioznog emitovanja.

"

PS4 Yakuza Zero Playstation Hits

2.499 RSD

Progonjen  svojom prošlošću, Takayuki Yagami uzima oružje u ruke i kao privatni detektiv odlazi u borbu protiv rešavanja ubistava i Kamurocho podzemlju. 

PS4 Yakuza: Like a Dragon – Day Ichi Edition

7.499 RSD
Ichiban Kasuga iz Tokija, suočava se sa 18-godišnjom zatvorskom kaznom, osuđen za zločin koji nije počinio. Nikada ne gubeći veru, on odano služi vremenu i nakon toga pokušava da se vrati u zajednicu u kojoj ga niko ne čeka i njegov klan je uništio onaj koga je najviše poštovao. Zbunjen i sam, kreće u misiju da otkrije šta se krije iza svega.

Switch Catherine Full Body

6.499 RSD

Naš neodlučni glavni junak, Vincent, bio je sa dugogodišnjom devojkom Katherine pet godina. Ali umesto da učini sledeći korak u braku, Vincent se nađe u vezi sa provokativnom plavušom bombom, Catherine! Bačen u nesklad zbog svoje sopstvene nevernosti, on nalazi utehu u nevinoj Rini - dodatno usložnjavajući stvari. Dodajući Vincentovu dilemu, počinje da ima noćne more koje ga prisiljavaju na uspon za njegov život .

XBOXONE/XSX Yakuza: Like a Dragon – Day Ichi Edition

7.499 RSD

Ichiban Kasuga iz Tokija, suočava se sa 18-godišnjom zatvorskom kaznom, osuđen za zločin koji nije počinio. Nikada ne gubeći veru, on odano služi vremenu i nakon toga pokušava da se vrati u zajednicu u kojoj ga niko ne čeka i njegov klan je uništio onaj koga je najviše poštovao. Zbunjen i sam, kreće u misiju da otkrije šta se krije iza svega.