Prikazani svi od ukupno 14 rezultata

Show sidebar

PS4 Catherine Full Body

2.999 RSD

Bogatiji, zaobljeniji, sve složeniji. Očaravajuća priča o nagrađivanoj Catherine iz 2011. godine vraća se u Catherine: Full Bodi. Naš neodlučni glavni junak, Vincent, bio je sa dugogodišnjom devojkom Katherine pet godina. Ali umesto da napravi sledeći korak u braku, Vincent se nađe u vezi sa provokativnom plavušom bombom, Catherine! Bačen u nesklad zbog svoje sopstvene nevernosti, on nalazi utehu u nevinoj Rini - dodatno usložnjavajući stvari. Dodajući Vincentovu dilemu, počinje da ima noćne more koje ga prisiljavaju na uspon za njegov život ... Hoće li preživeti kušnje i nevolje ljubavi ili će pasti u iskušenja?

PS4 Judgment – Day 1 Edition

2.999 RSD

Progonjen  svojom prošlošću, Takayuki Yagami uzima oružje u ruke i kao privatni detektiv odlazi u borbu protiv rešavanja ubistava i Kamurocho podzemlju. 

PS4 Persona 3: Dancing in Moonlight (VR compatibile)

3.999 RSD

Suočite se sa misterioznom Velvet Room rezidencijom, gde ste primorani da izvodite plesni performans. Proverite svoje ritmičke sposobnosti na zabavi i izdominirajte na sceni. Igra ima VR sadržaj.

PS4 Persona 5 – Royal

7.499 RSD

Persona 5 Royal dolazi u pakovanju sa novim likovima, neprijateljima, pričama i lokacijama i novom mehaničkom kukom za hvatanje za neprimetni pristup u arene koje nikada niste videli. Istražite Tokio, otključajte nove Personas - demone iz tamnica kao iz snova koji će se boriti za vas. Podesite svoju ličnu Thieves Den, otkrijte novu dimenziju priče, uvodne scene, alternativne završetke i još puno toga.

PS4 Persona 5: Dancing in Starlight (VR compatibile)

3.999 RSD

Suočite se sa misterioznom Velvet Room rezidencijom, gde ste primorani da izvodite plesni performans. Proverite svoje ritmičke sposobnosti na zabavi, izdominirajte na sceni i osvojite srca. Igra ima VR sadržaj.

PS4 Yakuza 6: The Song of Life

2.499 RSD

Tri godine nakon događaja iz Yakuza 5, Kazuma Kiryu, zmaj Dojima, vraća se u Yakuzu 6: The Song of Life i snom da živi mirnim životu. Po njegovom dolasku otkriva da je Haruka doživela nesreću i da je upala u komu, ostavljajući svog malog sina, Haruta, bez zaštite. Da bi zaštitio ovo dete, Kiryu vodi Haruta do poslednjeg mesta gde je Haruka viđena, Onomichi, Hirošima. Tamo ih čeka nemilosrdni svet Yakuza. Ko je Harutov otac i zašto su Tojo klan i Yomei alijansa i nakon njega? Sa nekim malo verovatnim prijateljima, Kiryu će morati da se kreće kroz kriminalno podzemlje koje je ostavio iza sebe i da se bori za odgovore kako bi na sigurnom zadržao porodicu koju voli.

PS4 Yakuza 6: The Song of Life Playstation hits

2.499 RSD

U Jakuzi 6, Kazuma Kiriu će saznati tačno koliko su ljudi spremni žrtvovati za porodicu - bilo da su te veze krvlju ili vezom - kad istraži niz senki događaja koji uključuju one koje drži najbliže svom srcu. Svež od trogodišnje zatvorske kazne, stariji i iznemogao Kiriu saznaje da je njegova surogata ćerka Haruka nestala iz sirotišta o kome brine. Staza ga vodi do starog kamenoloma u Kamuročuu, gde otkriva da ju je udario automobil i da sada leži u komi. Da stvar bude još gora, Kiriu saznaje da Haruka sada ima sina o kojem mora paziti. Sa bebom u ruci, Kiriu putuje u primorski gradić Onomichi, Hirošima da otkrije istinu o Haruki, njenom sinu, i zloslutnu tajnu koju grade jakuze Hirošime .

PS4 Yakuza Kiwami 2 Playstation Hits

2.499 RSD

Godinu dana nakon incidenta sa 10 milijardi jena, Kazuma Kiriu počinje graditi miran život sa Harukom Savamura. Odstranivši ga, ubistvo preti da će izbiti u žestokom ratu između klana Tojo i saveza Omi. Kiriu, Zmaj od Dojima, mora putovati u Sotenbori u Osaki u pokušaju da postigne mir između rivalskih klanova, ali Riuji Goda, poznat kao Zmaj od Kansaija, neće se zaustaviti ni na čemu, da bi dobio svoj rat. U ovom svetu može biti samo jedan zmaj.

PS4 Yakuza Remastered Collection

5.999 RSD

Proslavite sagu Kazuma Kiryu sa predivno remasterizovanim Yakuza 3, 4 i 5. Uz obnovljeni sadržaj i ažuriranu lokalizaciju u 1080p i 60fps, prvi put u istoriji doživite kompletnu Yakuza kolekciju na jednoj konzoli, a time i završite putovanje Zmaja od Dojima.

PS4 Yakuza Zero Playstation Hits

2.499 RSD

Priča prati Kazumi Kiryu, mlađeg člana yakuze. Prilikom jednostavnog uterivanja dugo, dolazi do komplikacija i njego meta završava ubijena. U međuvremenu Goro Majima živi "normalan" život vlasnika kabare kluba, ali rade sve što je u njegovoj moći da se vrati u yakuzu. Ali to nije tako lako.

Switch Catherine Full Body

6.499 RSD

Naš neodlučni glavni junak, Vincent, bio je sa dugogodišnjom devojkom Katherine pet godina. Ali umesto da učini sledeći korak u braku, Vincent se nađe u vezi sa provokativnom plavušom bombom, Catherine! Bačen u nesklad zbog svoje sopstvene nevernosti, on nalazi utehu u nevinoj Rini - dodatno usložnjavajući stvari. Dodajući Vincentovu dilemu, počinje da ima noćne more koje ga prisiljavaju na uspon za njegov život .