Prikazano 1–12 od 56 rezultata

Show sidebar
Zatvori

PC Call of Duty Black Ops 2

1,499.00 RSD
Deveta igra u serijalu Call of Duty: Black Ops II, se nastavlja na istoimenu igru iz 2010.godine, i donosi neke novine kada su u pitanju grafika, animacije, dizajn, način pripovedanja priče, ali je i dalje u skladu sa standardima koji su do sada viđeni. Jetpackovi sa čvrstim krilima, rukavice kojima se možete prilepiti za svakakve površine i koje podržavaju težinu vašeg tela, oglasi na kojima se može videti vaš lik kada prlazite pored njih i još mnogo toga u kampanji igre Black Ops II prikazuje interesantne ideje o tehnologiji budućnosti. Ova igra uvodi nove vrste misija i dramatične situacije koje čine kampanju interesantnom, a ima i isti onaj ritam, napet multiplayer i kooperativni Zombie mod. U pokušaju da krene korak napred u budućnost, ali da očuva svoje korene iz prošlosti, igra Black Ops II je uspela da održi dosadašnji nivo i da obezbedi igračima još jedno sjajno iskustvo.
Zatvori

PC Call of Duty Infinite Warfare

2,499.00 RSD
U godini kada je FPS ponovo dobar i kada za fanove žanra postoji izbor između nekoliko sjajnih igara, Activisionovo igranje na sigurno sa Infinite Warfare nema šta da traži. Igra koja ne nudi ništa što već nije urađeno jednako ili bolje u ovoj gaming sezoni, igra u koju ni Activision nije sasvim verovao jer je morao da sa njom spakuje prvi Modern Warfare kako bi prodao više kopija skupljeg izdanja. Po prvi put posle mnogo godina CoD ima pristojan, ne sjajan, singleplayer koji bi možda bio zanimljiv kao odvojena kupovina.
Zatvori

PC Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition

14,999.00 RSD
Black ops se vratio. Donosi najbolju multiplejer borbu do sada, najveće borbe sa Zombijima sa tri cele avanture na početku i Blackout – mod koji donosi masivni battle royale u svet Black Ops. Blackout ima najveću mapu u Call of Duty istoriji, karakterističnu Black Ops borbu i karaktere, lokacije i oružije iz Black Ops serije. Multiplejer u Call of Duty: Black Ops 4 donosi najuzbudljivije iskustvo do sada sa fokusom na taktiku i izbore igrača. Multiplayer je sada centar priče u igri gde istražujete uloge Specijalaca i jedinstvene stilove igre. Postoji više načina kako da opremite svog Specijalca i da ga načinite jačim samostalno ali i nezaustavljivim kao deo dobrog tima. Zombi mod donosi tri cela scenarija koji se mogu igrati od prvog dana sa poznatim karakterima ali u novim avanturama. Blackout donosi battle royale mod u Black Ops svet sa sve vozilima na kopnu, moru i u vazduhu na najvećoj mapi u Call of Duty istoriji. Imaćete priliku da se borite u nekim od najpoznatijih lokacija iz Black Ops serijala. Pro edition uključuje igru, Black Ops Pass (pristup kasnijim DLC sadržajima), Steelbook, 10 oznaka specijalista, 3 kartice inspirisane Zombijima, 1.100 Call of Duty poena i Zombies Experience do samog lansiranja igre.
Zatvori

PC Destiny 2

2,499.00 RSD
Brutalna Crvena Legija, koju predvodi impozantni Ghaul je pokorila i poslednji slobodan grad, poslednje uporište čovečanstva. Da biste se suprotstavili Ghaulu i porazili Crvenu Legiju, morate da ujedinite heroje koji su raštrkani po svemiru, i da zajedno krenete u rat oslobođenja. Ova akciona pucačina pored epske kampanje koja vas vodi na put kroz solarni system donosi i kooperativne misije za tri ili šest igrača, kao i mnoge druge modove za više igrača.
Zatvori

PC Destiny 2: Forsaken – Legendary Collection

4,999.00 RSD
Reef je pao u anarhiju, najtraženji kriminalci u galaksiji Baron i Uldren Sov su pobegli iz zatvora. Ti i Cayde-6 ste poslati da ustanovite red, ali ne ide baš sve po planu. Šanse za preživljavanje su premale i nažalost Cayde-6 plaća svojim životom. Dalje od autoriteta Vanguarda, zalaziš u Reef u potrazi za pravdom. Lov počinje. Četiri legendarne priče - jedna kolekcija. Legendary izdanje uključuje: - Destiny 2 - Expansion I: Curse of Osiris - Expansion II: Warmind - Destiny 2: Forsaken Takođe uključuje boost karaktera koji omogućava da odmah igrate najnovije sadržaje.