Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Show sidebar
Close

PS4 Assetto Corsa Ultimate Edition

4,999.00 RSD

PS4 Assetto Corsa Ultimate Edition Igra „od ljubitelja automobila, za ljubitelje automobila“ obećava praznik ne samo za oči već i sva ostala čula kada su u pitanju vožnje. Igra ima u izboru 178 automobila raznih brendova - Alfa Romeo, Porsche, Ferrari i još mnogih. Takođe, igra sadrži 16 krugova, sa 33 varijacije (Laguna Seca, mnoge varijante Nürburgring i dve fantastične trake Kunos, odnosno Black Cat County and Highlands).

Close

PS4 Banner Saga Trilogy

4,999.00 RSD

Prođite kroz pejzaže uništenog sveta, gde je sunce zaustavljeno na nebu i gde su bogovi mrtvi. Donesite čvrste odluke, pametno koristite resurse i koristite najbolju taktiku u bitkama, kako biste vi i vaš klan uspeli da preživite.

Close

PS4 Bloodstained – Ritual of the Night

4,999.00 RSD

Bloodstained je 2.5D horor akciona avantura koju potpisuje Igarashi, legendarni developer Castlevania: Symphony of the Night i drugih naslova iz Castlevania serijala. Paranormalna sila je opustošila zamak i onda su ga naselili demoni. Igrajte kao Mirjam, siroče sa ožiljkom koji je dobila na kursu alhemije. Ona mora da se bori u dvorcu i da pobedi Gebela, kako bi spasila čovečanstvo.

Close

PS4 Control

7,499.00 RSD

Stari svet izumire, kontinent je zagađen, prenaseljen i opterećen smrtonosnom i neizlečivom bolešću. Ali na horizontu se nalazi odsjaj nade, otkriveno je udaljeno i skriveno ostrvo, pošteđeno od kuge. U potrazi za lekom, istražite novi svet.

Close

PS4 Dead By Daylight Special Edition

3,999.00 RSD

Ideja je sjana. Ovo je stvarno nešto novo i sveže u horor žanru. Ovo defitnitvno neće biti najbolja igra koju ćete odigrati ove godine, ali će biti drugačija od svega što se igrali svih ovih godina. Drugačija na dobar način. Ako ste ljubitelj horora, ako ste ljubitelj preživljavanja – svakako joj treba dati šansu.

Close

PS4 Hellblade

3,999.00 RSD

Uputite se na opako putovanje kroz jezive pejzaže u središte Vikinga kao keltska ratnica Senua, koja je potrazi za izgubljenom voljenom dušom. Da li u toj krvavoj borbi možete da preživite, boreći se sa strašnim stvorenjima i opasnim ratnicima?

Close

PS4 Redout Lightspeed Edition

2,499.00 RSD

Ova igra pogađa intenzivnu brzinu bolje od bilo koje antigravitacione trkačke igre koja je do sada objavljena. Izvanredan dizajn zvuka – zvuk vetra, brujanje motora – pored specifičnog načina na koji mutne boje konvergiraju, što rezultira kreiranjen senzacije probijanja zvučne barijere koja je najpotpunije realizovana do sada. Podjednako ushićujuća i zastrašujuća, brzina koja je prikazana na ekranu je u ovoj igri izvanredna.

Close

PS4 Sniper Elite 4

4,999.00 RSD

Smeštena u prelepo i raznoliko okruženje Italije u 1943 godini. Najveća kampanja u istoriji Sniper Elite, takođe tu je kampanja za 2 igrača. Brutalne nove X-ray kill kamere.