Prikazani svi od ukupno 19 rezultata

Show sidebar

PC A-Race Extreme Show

499 RSD

A-Race Ektreme Shov PC Adrenalin: Ektreme Speed je trkačka igra proizvedena u studiju Gaijin Entertainment obogaćena elementima ekonomske strategije. Igrač usmerava akcije učesnika automobilske TV emisije.

PC Borderzone

399 RSD

Igrica BorderZone je role-playing akcija u kojoj igrač može da bira profesije po svom nahodjenju: mag ili lopov ili vojnik, nauči potrebne veštine i magije, kreira tim do pet likova i krene na put pun opasnosti i neočekivanih otkrića u ovoj zemlji punoj različitih kreatura...

PC Cuban Missile Crisis Ice Crusade

599 RSD

1967. Kubanska kriza koja  vodi ka Trećem Svetskom Ratu se nastavlja. Korišćenje nuklearnog oružja rezultira globalnim promenama koje menjaju istoriju i pooštravaju borbu za opstanak...

PC Death to Spies: Moment of Truth

499 RSD

Glavni lik igre je Semion Strogov, koji je kapetan četvrtog odeljenja sovjetske kontraobaveštajne službe SMERSH. SMERSH je akronim ruske fraze Smert 'Shpionam, što znači' Smrt špijunima ', što je naziv za skup kontraobaveštajnih odeljenja u Sovjetskoj vojsci, formiranih tokom Drugog svetskog rata. Semion Strogov vratio se iz svojih prethodnih misija i sada mora učestvovati u nizu još složenijih i uzbudljivijih tajnih operacija pod kodnim nazivom „Smrt špijunima: trenutak istine“. Heroj poseduje sve veštine potrebne za obavljanje opasnih misija, uključujući dobijanje informacija o raspoređivanju neprijateljskih vojnih i civilnih jedinica, atentat na neprijateljske agente i predstavnike visokih oficira i špijunaže Vehrmachta. Nakon što se podvrgnuo ozbiljnoj prekvalifikaciji, Semion Strogov moraće da obavi razne tajne misije. Njegov je zadatak hvatanje špijuna, sabotera i prikupljanje informacija o njihovim postupcima koristeći jedinstvene tehnologije i uređaje. Tvrđava lika je u stanju da izvodi operacije sa maksimalnom prikrivenošću, koristeći različite tehnike koje uključuju, ali nisu ograničene na: branje brava, zapanjuvanje ili korišćenje hloroforma na neprijateljima, bacanje noževa, šargiranje, klopke za zamor: postavljanje zamki na mrtva tela , vrata itd.

PC Ion Fury

2.999 RSD

Glavna junakinja igre Ion Fury je policajka u futursitičkoj distopiji. Smisao za  humor joj je sve samo ne suptilan, a ume da bude i prilično besna. Kretanje po nivoima je brzo i zabavno. Bombshell je hitronoga i skočna, tako da ćete prilično brzo naučiti da skačete sa terasa na krovove i slično, a da ste pre samo par minuta bili sigurni kako takav skok nije moguć. 

PC King’s Bounty: Crossworlds GOTY

799 RSD

PC King's Bounty: Crossworlds GOTY Poznati vitez i branitelj krune Bill Gilbert, ostavlja svoje carstvo u potrazi za novim avanturama, nakon što je spasio svet Endorije od demona Baal i njegovih horda. Ali demoni ne ostaju zauvek mrtvi, tako da se očekuje njihov povratak." 8001,"Godina je 1968 i pravila su se promenila. Nakon godina u Vijetnamskom ratu, Lincoln Clay zna da porodica nije ona sa kojom si odrastao već ona za koju si spreman da umreš. Konačno kući, Lincoln je odlučan da sredi svoj život, ali prošlost mu ne dozvoljava da napusti grad. Trebaće mu više od par prijatelja da uspe u ovom novom svetu. Ali sa pravom ekipom, teškim odlukama i uprljanim rukama moguće je popeti se na vrh podzemlja. Vreme je da se stvori nova porodica.

PC King’s Bounty: Warriors Of The North

799 RSD

Vi ste u ulozi OIafa, mlađeg sina kralja Tormunda, čije je ostrvo pod opsadom undeadova. Ovaj problem vodi Severnu armiju kroz prostranstva Endorije. Nomenklatura i prezentacija su značajno napredovali. skladu sa severenjačkim šmekom ekspanzije promenjena su i imena klasa, pa sada umesto ratnika, paladina i maga, na raspolaganju imamo vikinga, skalda i vrača.

PC Konung 2

399 RSD

Svet Konung je jedinstvena i prostrana zemlja mašte koja kombinuje delove poznate istorije sa klasičnim mitovima i legendama Hronike, uključujući besmrtne junake, magične artefakte i drevnu čarobnjaštvo.

PC Planet Alcatraz

599 RSD

Planet Alcatraz je 3D igra uloga sa izometrijskom projekcijom. Igrač putuje kroz svet igre i bori se protiv neprijatelja u realnom vremenu. U opštem smislu, Planeta Alkatraz može se prikazati kao nelinearna avantura sa puno snimanja. U ovoj igri se meša nekoliko žanrova, ali uprkos toj činjenici nije zaglavljen između njih i čini se da je to klasični RPG koji je zasnovan na posebno razvijenom sistemu. Radnja se odvija na zatvorskoj planeti Alcatraz. Njeni stanovnici su uvriježeni kriminalci koji su tamo životno protjerani zbog svojih strašnih zločina. Glavni cilj igre je kontrola grupe sabotaža koja se sastoji od jedine osobe na početku i povećava se kroz igru. Igrač mora da koristi sve vrste resursa i sredstava da bi ostvario misiju.

PC Reign: Conflict Of Nations

499 RSD

Zaljubljenici u istoriju, posebno slovenskih naroda, neka obrate posebnu pažnju na ovu sjajnu igru!

PC Whirlwind of Vietnam

599 RSD

Zavirite u mrak i izazove rata u Vijetnamu u epskom naslovu Whirlwind of Vietnam.

PC XIII Century Gold Edition (Death or Glory + Blood of Europe)

599 RSD

Igrica se bazira na stvarnim događajima i ratovima. Tako ćete moći boriti u poznatim tarovima i pratiti ishode svojih borbi. Igra izgledaja odlično, pokazuje detaljno sve jedinice, a najveće značenje ima izgled terena na kojem ćete se boriti...

PS4 Ion Fury

2.999 RSD

Glavna junakinja igre Ion Fury je policajka u futursitičkoj distopiji. Smisao za  humor joj je sve samo ne suptilan, a ume da bude i prilično besna. Kretanje po nivoima je brzo i zabavno. Bombshell je hitronoga i skočna, tako da ćete prilično brzo naučiti da skačete sa terasa na krovove i slično, a da ste pre samo par minuta bili sigurni kako takav skok nije moguć.